© RvdK Photography
RvdK - Fotograaf Enschede


 

Nabestellen

Of de opdracht nu wordt geleverd op DVD of met een royaal afdruk­ken­pakket: nabe­stellen kan altijd, want het resultaat van alle fotografie opdrachten wordt veilig bewaard in een digi­taal fotografisch archief.

Bent u opdracht­gever en wilt u nabestellen? Neemt u dan alstu­blieft contact met mij op. Naam en datum van het evenement zijn voldoende, maar als het gaat om een of meerdere speci­fieke foto's heb ik graag het nummer van de foto, dat vermeld is in het digi­tale bestand of achterop een eerdere afdruk.

Bent u gast en wilt u nabestellen? Een aantal eve­ne­men­ten is toegan­kelijk via Oypo waar u zelf kunt bestellen. Staat het eve­ne­ment er niet bij, neemt u dan alstu­blieft contact met mij op. Graag heb ik van u de datum en de opdracht­gever van het evenement. Als het gaat om een of meerdere speci­fieke foto's heb ik graag het nummer van de foto, dat vermeld is in het digi­tale bestand of achterop een eerdere afdruk.

Uiteraard adviseer ik u als fotograaf ook graag over een pas­send afdruk­formaat, afdrukken op canvas of aluminium, in­lijsten met of zonder passe­partout, bedrukt ser­vies­goed, foto in foto en nog veel meer! Neemt u gerust contact op voor vragen of het bespreken van uw wensen! Informeer vrij­blijvend naar prijzen en voor­waarden.

 
"The term accessories has come to include a host of photographic gadgets of questionable value..." (Ansel Adams)