© RvdK Photography
RvdK - Fotograaf Enschede


 

Veelgestelde vragen

Aanbieding

Hier staan antwoorden op de meest gestelde vragen, over fotografie en alles eromheen.

Maakt u ook trouw­reportages?
Graag maak ik een portret van u en uw geliefde of verzorg ik als fotograaf een feest­studio op uw avondfeest, maar ik maak geen complete trouw­re­por­tages of trouw­albums. In plaats daarvan heb ik me toege­legd op andere rich­tingen van de foto­grafie.

Een foto van mijn kinderen op zo'n canvas­doek boven de bank, kan dat?
Maar natuurlijk! Ik maak in overleg met u een prachtig portret dat precies past in de sfeer en kleur van uw interieur. De afwerking gaat in overleg: ingelijst, als canvas, met verlich­ting erachter... er is van alles mogelijk. Als u wilt komt ik de foto zelfs voor u ophangen!

Kan ik langskomen in uw studio?
Mijn studio is ingericht voor aller­hande product­foto­grafie. Voor portretten kom ik graag bij u langs met mijn mobiele studio. Een bezoek aan de fotostudio is helaas nog niet mogelijk. Als u de kunst af wilt kijken kunt u ook aan een fotocursus denken.

Waar vind ik een prijs­lijst?
Als u interesse heeft in een van mijn diensten op het gebied van fotografie, stel ik een kort tele­fo­nisch overleg op prijs. Daarin kan ik u vrij­blijvend adviseren en snel vertellen welke investering nodig is om uw wensen te reali­seren. Ik lever maat­werk voor een confec­tie­prijs, zonder verrassingen achteraf.

Is mijn ruimte niet te klein of groot voor een panoramafoto?
Elke ruimte groter dan 1m3 is geschikt. Ik heb zelfs pano­ra­ma­foto's gemaakt in een auto en in een bus, maar ook in de grote hal van het ROC. Bij de weer­gave kan ik instellen of de ruimte groter of juist kleiner moet lijken dan hij in werke­lijk­heid is. Meer informatie vindt u bij de werkwijze en de voorbeelden.

Kan ik ook zo leren fotograferen?
In elk geval kan ik u goede basis bieden met een fotocursus. Ik vind het erg leuk om u mijn tips en trucs te vertellen. Daarnaast kan ik u adviseren in de aanschaf of het zelf maken van allerhande accessoires. Voor u het weet bent u zelf fotograaf! Als u vast een aantal tips wilt lezen, kunt u deze online fotocursus lezen.

Wat is uw werkgebied?
Voor opdrachten op locatie werk ik voornamelijk in Oost Nederland (Twente), maar tegen vergoeding ook elders. Voor productfotografie en 360 graden productfotografie werk ik wereldwijd, omdat de meeste producten eenvoudig en snel per post of koerier kunnen worden verstuurd.

Welke apparatuur gebruikt u?
Ik gebruik uitsluitend professionele Nikon camera's en lenzen van de hoogste kwaliteit. In de studio werk ik met professionele flitsers van het Zwitserse merk Elinchrom.

Staat uw vraag er niet bij of wilt u meer infor­matie? Neem dan gerust contact op!

 
"It is more important to click with people than to click the shutter." (Alfred Eisenstaedt)